Gaver på Teams

En bogreol med testosteron-biografier om Obama og Churchill. 

Et overfyldt vasketøjstativ. 

Et farvespækket maleri af Hans Voigt Steffensen.

En reol med papirbunker og støvede rapporter. 

Hvad har du i baggrunden, når du mødes med kolleger og kunder på Teams? 

Når nu vi ikke kan mødes i virkeligheden og må nøjes med skærm, skærm og skærm, må vi tage de fornøjelser, der er. En af de store er at få et kig ind i hinandens hjem og private verdener. 

I en Corona-tid, hvor menneskekontakt er blevet en sjælden luksus, skylder vi hinanden at give af os selv, hvor vi kan. Det handler også om at vise en flig af det private, når vi mødes virtuelt. 

Kom med det hele. 

Jeg og mange andre er vilde med, at vi viser lidt af vores private liv. Alt fra gøende hunde og skrigende børn til den ringeklokke, der lyder, når chaufføren afleverer det seneste netindkøb. 

Nærmest komisk virker det at puste sig op ved at flashe den seneste bog af Thomas Piketty. I hvert fald når man ikke har læst den! Men allermest fesent er det at anvende en kønsløs prefixed baggrund fra Microsoft.

Vi vil have hjertevarme. 

Vi bliver ganske enkelt gladere og får mere energi af at mærke noget autentisk. Så skal vi ikke aftale, at vi fremover giver hinanden private gaver, når vi mødes på Teams. 

Hvad med et lækkert farverigt maleri? Hvad med de lerkrukker, dine børn har givet dig i gave? Eller hvad med en stor buket blomster – altså den du selv har plukket og bundet? Eller er du nu engang en nørdet professor, så kom da med de overfyldte papirbunker og støvede rapporter. Lad os vise hinanden det hele. Næsten.